fbpx

Fesztivál

Taste of Transylvania Gasztroakadémia

Az akadémiáról

Taste of Transylvania Gasztroakadémia

A Taste of Transylvania Gasztroakadémia egy olyan gasztronómiai képzési központ, melynek célja a minőségi szakemberképzés. Akadémiánkon nem csak szakácsokat és pincéreket, de a gasztronómiával rokon turisztikai szakágak képviselőit is képezzük felnőttképzéseinken, szem előtt tartva a helyi értékeket, ezek megtartását, átadását és terjesztését, és egy olyan szakmai közeg megteremtését, ahonnan a képzéseken résztvevők úgy távoznak, hogy büszkék arra, ahol megszerezték tudásukat, amit helyben is tudnak kamatoztatni.

Fotó: Ilyés Zalán

Főtevékenységünk, és legfontosabb alappillérünk a felnőttképzés a legfontosabb vendéglátói szakmákban. A minőségi szakemberképzésre helyezzük a hangsúlyt, elkerülve azt, hogy munkaerőközvetítővé vagy vendéglátósok számára tanulótoborzóvá váljunk. Legelső felnőttképzéseink a szakács és pincér szakirányokon indulnak, ezeket követik a recepciós, szobalány és cukrász képzések. A felnőttképzésekben oktató partnerünk az Alfaképző – KISOSZ, mely az egész Európai Unióban elismert, akkreditált diplomát bocsát ki a képzéseket sikeresen elvégzők számára.

Ezek mellett szintén indítunk WSET 1 és WSET 2 szintű borképzéseket is, melyek rövidtávú szakmai tanfolyamokként működnek.

A képzés alapját képezi, hogy az itt tanulók stabil, használható alaptudást tudjanak elsajátítani, széleskörű rálátást kapjanak a szakmájukra, és mindezt nagymértkében gyakorlat-orientált formában tegyék, és azonnal használható tudást kapjanak a Gasztroakadémián. Hangsúlyozzuk a különböző szakmák közti együttműködést is, vagyis a különböző szakágakat tanulók a társszakmák legelemibb részeit is megismerik, hiszen a mindennapokban csak így fognak érvényesülni tudásukkal.

További szolgáltatásokként rövidesen hobbiképzéseket is indítunk, valamint a Gasztroakadémia kiváló helyszín csapatépítő tréningek, közös főzések lefolytatására, de a mindennel felszerelt tankonyhánk kiváló helyszín gasztronómiai témájú reklámvideók, főzőműsorok, PR anyagok elkészítésére.

Képzéseink

Fotó: Ilyés Zalán

Jelentkezés

Fotó: Ilyés Zalán

Kérjük, válassza ki a kívánt képzést, adja meg adatait, és munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot a képzésre történtő jelentkezés véglegesítése kapcsán.