fbpx
Fotó: Ilyés Zalán
Fotó: Ilyés Zalán

Despre festival

Festivalul gastronomic Taste of Transylvania

este realizarea visului comun a unor bucătari, antreprenori HoReCa și producători locali pasionați. Scopul nostru este deschiderea unei noi capitole în cultura gastronomică transilvană. Am pornit împreună la drumul către redescoperirea tradițiilor și aptitudinilor noastre gastronomice și salvarea moștenirii noastre de la dispariție – dorim să punem Transilvania, această regiune specială și ascunsă, înapoi pe harta gastronomică internațională ca o destinație nouă, dar totuși atemporală.

CUMPĂRARE BILETE

Fotó: Ilyés Zalán

Apăsând butonul Cumpărare veți putea achiziționa bilete la festivalul Taste of Transylvania 2024 care va avea loc între 12-15 septembrie. Momentan sunt disponibile bilete promoționale early bird, care sunt valabile pentru tot weekend-ul.

Cazare

Fotó: Ilyés Zalán

Anul acesta la Taste of Transylvania nu avem posibilitatea de a vă oferi cazare în mod direct, dar am lansat programul Cazare la casă care vă oferă cea mai autentică experiență de cazare, cât se poate de aproape de locația festivalului, în Lunca de Jos, adică aveți posibilitatea de vă bucura de ospitalitatea localnicilor, direct în casele lor! Dacă doriți să profitați de această ocazie, puteți contacta coordonatorul programului, Dl. Prezsmer Fülöp, la numărul de telefon de mai jos.

Aftermovie 2023

Fotó: Ilyés Zalán

Galerie 2023

Fotó: Ilyés Zalán

Fotografiile oficiale festivalului Taste of Transylvania 2023 au fost încărcate pe site-ul nostru web și pot fi accesate prin butonul de mai jos.

Sponsori

Fotó: Ilyés Zalán

Prezentat de

Newsletter

Fotó: Ilyés Zalán

Abonează la newsletter-ul nostru ca să nu ratezi nimic important ce se întâmplă cu Taste of Transylvania!

Hírlevél / Newsletter

* indicates required

Copyright © 2022-2024 Asociatia Pava KulinarIQum Egyesulet. Politica de confidentialitate